Om Pernille Højland-Rønde

ARTbyPHR

Jeg elsker at udtrykke mig gennem farver og vilde strøg, der langsomt tager form. Jeg elsker at fordybe mig i maleriet, det er min form for mindfulness. Det er kaos og orden, det er vildskab og pænhed, det er uro og ro. Alt er tilfældigt, når jeg går i gang og efterhånden indfinder der sig en mening og en retning med maleriet. Det gælder om at turde tage beslutninger og at finde ro og lækkerhed i det uperfekte. 

Pernille Højland-Rønde maler legende og ekspressive malerier med spræl, energi og kant. De farverige malerier sprudler af liv og positivitet. De skal give et smil på læben hos den, der ser på malerierne.

Pernille er selv fyldt med energi og kant. Hun sprudler af liv og positivitet og giver smil på læben. Alle hendes malerier er et lille stykke af hende selv.

  ’Mine malerier er følelsesudbrud og energiudladninger. Malerierne skabes i kombinationen af vildskab, frustration, begejstring, hårdt arbejde, gåpåmod, stædighed og en indre stræben efter at ville lykkes. Jeg søger mod det uordentlige og uperfekte for konstant at udfordre maleriet og dens beskuer. Hver dag når jeg et lag dybere ind i billederne – og i mig selv’.

Pernille Højland-Rønde har en kandidat indenfor marketing og kommunikation, og kombinerer kunstmaler-jobbet med at være selvstændig marketingsigøjner. Her er fokus primært på at undervise kunstnere, selvstændige og mindre erhvervsdrivende i sociale medier – både brugen af dem, men også hvordan man får flere kunder og mere salg gennem Instagram og Facebook.

Har du brug for hjælp til sociale medier, så er du velkommen til at kontakte Pernille på 20680332 eller pernillehr@outlook.dk.